torsdag 26 augusti 2010

Vardagen är här

Ja då var det full fart igen. Har nu (efter 1år och 9 månader) börjar jobba på "riktigt", dvs varje dag 8-15. Lillskruttan har börjat på dagis och det fungerar utmärkt. Det känns bra men samtidigt lite skrämmande att bebistiden gick så fort, kan inte förstå att det gått över ett år sen vi blev fyra i familjen.
Åter till dagis så gick inskolningen över förväntan, 3 dagar och sen var det klart, skönt och effektivt (vilket var otroligt bra med tanke på högtrycket på jobbet).
Nora verkar trivas och det enda som verkar störa henne är att hon måste ta av sig skorna på dagis (vilket vi självklart gör hemma också..).

Förresten måste jag skryta lite också, det är tydligt att dom lär sig saker på dagis.. efter 5 dagar på dagis tar numera Nora av sig ytterkläderna OCH (försöker) hänga upp dom själv!! Hon är duktig vår lilla tjej..

Stora killen gör bra ifrån sig som vanligt. Isak hade förresten kalas (lite försenat) för sina kompisar i helgen vilket var jättelyckat, en liten utvald skara, fika, skattjakt och massa bus. Tack alla som var med och förgyllde Isaks dag och TACK för alla fina presenter.
Ett extra stort TACK måste bästa Jonas få för att han ALLTID leker så fint med barnen och hjälpte till med skattjakten.

Del nr 2 av helgen roades med mera kalas, först hos Isaks dagiskompis och sen hos Alexander.. med andra ord, en riktig kalashelg på alla sätt och vis :)

2 kommentarer:

  1. Kalas är ROLIGT! Mer kalas åt folket, alla ska ju som bekant med ;)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. ..Å Jonas TACKAR för fina ord! skriver en stolt mamma Malin!
    Ses snart & leker igen 8)

    SvaraRadera