fredag 25 december 2009

Julmys

Vilken dag vi hade igår. Hela släkten samlad (dvs vi, mormor&morfar, farmor&farfar, barnens farbröder och min syster med familj) totalt var vi 14 personer så det var fullt upp..

Åt julmat och fikade hos mormor&morfar sen begav vi oss hem till oss för att invänta tomten. Isak väntade och väntade men till slut dök han upp, i år vågade isak tillskillnad från föregående år både prata och krama tomten.

Trots alla försök att minimera julklappsantalet lyckades vi inte i år heller... Galet mycket klappar men ALLA verkade bli nöjda. Om man bortser från att Isak blev livrädd för sin nya robot, började gråta och ville inte alls ha den.. Får se om han ändrar sig, den ligger fortfarande fint inpackad i sin kartong..

Själv blev jag mycket nöjd över lite nytt i garderoben, snygga handskar, lakan, handdukar och en bra bok.

Idag har vi bara slappat, "lekt" lite med vårt nya Wii spel och försökt äta upp julmaten som var kvar..

Förresten, gissa om det blev lite jobbigt dagen före julafton när jag ska börja ugnsbaka skinkan kl 17.. läser lite snabbt på förpackningen och inser att det står "Bäst före 11.12.2009" hur kunde det gå till?? Skinkan hade inhandlats den 16/12 av snälle svärfar som dock inte läst bästföre datumet.. Gissa om Toni fick bråttom till Ica och köpa en ny.. Kanske ska säga att den blev supergod, en av dom bättre skinkorna jag ätit på senare år så det var kanske meningen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar