onsdag 3 februari 2010

Råd tack!!

I somras försökte vi sälja vårat hus eftersom vi bestämt att vi ville bosätta oss i Pershagen istället, det gick inte så bra och vi beslutade att försöka igen i vår. Nu har vi insett att vi trivs rätt bra och framför allt, nya dagiset är KANON.. Men nu till saken, idag ringde "vår" mäklare och undrade om vi fortfarande vill sälja för han hade ett par som var mycket intresserade... Åhhh, hur gör man nu?? Känns som nån jäklas lite med oss, när vi äntligen (mer eller mindre) bestämt att vi ska bo kvar så dyker nåt sånt här upp.. Behöver jag nämna att beslutsångesten är enorm..

2 kommentarer:

  1. Hej vännen,

    Klart ni ska flytta till Pershagen! Det finns inget bättre ställe att bo på. :)

    Nejdå, nu ska jag vara lite seriös, jag förstår att ni brottas med det här. Det är ju jättelätt att säga "klart ni ska flytta till Pershagen!" för VI vill ju att ni ska bo här. Men det är viktigt att man trivs med dagis och att man har ett nätverk omkring sig, och i ert fall med Isaks träning så är det ju ännu viktigare. Och har man då ett toppendagis, ett hus man trivs i och gångavstånd till mormor & morfar, då är det kanske inte så självklart att man ska flytta.

    Men ni får ta med i beräkningen att dagisen i Pershagen också är jättebra! Vi har varit jättenöjda, från dag ett. Och dessutom har ni ju en hel del vänner här, så ni blir ju inte ensamma!

    Håller tummarna för att ni vaknar upp imorgon och instinktivt vet hur ni ska göra, så att ni får lite ro sen. Det är ju jobbigt att vela såhär.

    Kramar från E

    SvaraRadera
  2. Jag tycker nog att ni ska bo kvar, just för det toppenbraiga dagiset, närheten till dina föräldrar och så har ni ju ett jättefint hus!
    Ställ er frågan om ni orkar börja om med ett nytt husprojekt.
    Fast det blir nog bra hur ni än gör, det brukar ju ordna sig eller hur?
    Hur som helst så saknar jag dig massor!
    Kram

    SvaraRadera