måndag 27 juli 2009

Dop


Ja nu är lilltjejen döpt och det hela gick väldigt bra, hon sov när vi gick in i kyrkan och vaknade lagom när prästen skulle döpa henne. Hon sa inte ett ord utan tittade nyfiket på vad som hände runt omkring.
Hon var så söt i klänning och lilla mössan var hon så förtjust i, sög på banden och ville inte alls ta av den när det var dags för dopcermonin.
Klänningen och dopmössan är farmors gamla så nu har farmor, Toni, Janne, Robin, Isak och Nora döpts i den. Dock är det bara farmor & Nora som haft mössan..

Efteråt åt vi lunch och fikade med nära & kära. Dagen avslutades med paketöppning och vilka fina presenter Nora fick, hon (och vi) är så nöjd. TACK TACK

Ett stort tack till alla som var med och ett speciellt tack till Sara som läste dikt så fint och till Åke som spelade och sjöng samt till Frida som förberedde all mat. TACK!!
Ja det här inlägget blev inte alls som jag tänkt mig men det har varit en jobbig dag så fick det bli så, kanske uppdaterar lite mer sen.
Ta hand om er!


3 kommentarer:

  1. Vilken fin dopfamilj! Hur belv det nu med namn för Nora?

    Låter som det har hänt något jobbigt med tanke på slutet av inlägget. Hoppas att det är något som fått ett gott slut i alla fall. Du vet vart jag finns om du vill prata eller skriva.

    Kram från Fru Olsen

    SvaraRadera
  2. Tack för en jättemysig dag med massor av god mat.
    Hoppas allt är väl med er.
    Kram
    Malin

    SvaraRadera
  3. Fina ni är! Synd att vi inte kunde närvara. Hoppas ni har det bra ändå!
    Kram på er

    SvaraRadera