tisdag 21 juli 2009

Jä*la ICA

Varför varför varför måste ICA ha sina leksaker precis vid ingången, det går inte ens kanske att gå in utan att Isak ser dom.. Det brukar funka att smita förbi men igår stod pensionärerna på kö för att ta en shopping korg så då blev vi stående precis vid leksakerna..

Efter lite övertalning och småprat kom vi förbi utan större problem, handlade snabbt för att sen hamna i den kilometerlånga kön som självklart är placerad precis bredvid alla barntidningar (som dessutom är proppfulla med onödiga plastleksaker)..

Vad trött man blir.. Hur ska man föklara för sin snart 4-åriga son att man inte kan få tidningar och Lego varje gång man handlar??

Jag förstår helt klart varför man placerar det så, dom säljer nog en heldel till trötta, stressade föräldrar som inte alltid orkar stå emot barnens vilja..

2 kommentarer:

  1. ja det är nog helt klart taktik från ledningen i butiken att placera barnsakerna precis där de gör... De har ju dessutom satt tv som visar barnfilmer vid leksakerna. Kan det också vara genomtänkt??? =)

    Hoppas ni har det bra. Du får lägga ut en bild på hur "prickis" ser ut nu.
    Kram
    M

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte annat än hålla med, igår tjatade Leo till sig en spiderman tidning på just ica..
    Saknar er. kram på er

    SvaraRadera